Restaurant de Roef

LocationAkersloot
Status Closed nowOpens at 08:30 today
Restaurant de Roef

Welkom bij Restaurant de Roef

Wij, Hugo en Irma, heten u van harte welkom bij Restaurant de Roef en het clubhuis van de ARZV “de Roef”. Dit is een gezellig en prachtig gelegen clubhuis aan de rand van het Alkmaardermeer. Hier kunt U, als clublid en niet-lid, terecht voor lunch, diner, kopje koffie of een heerlijk drankje op ons gezellige terras al kijkend op de jachthaven van de ARZV. En heeft U, als clublid, iets te vieren, dan bestaat de mogelijkheid om het clubhuis af te huren om een heerlijk en verzorgd feest te geven. Ook verzorgen wij cateringen van kleine hapjes, buffetten, tot een ‘walking diner’.

Ligging

Ons Clubhuis “de Roef” ligt in Akersloot met het terras aan het water. Uitkijkend over de prachtige haven van de vereniging ARZV, kunt u genieten van een heerlijke lunch, diner of natuurlijk een lekker kopje koffie. Onze prijzen liggen laag in rang en de menukaart is toegankelijk voor iedereen.

Seizoen openingstijden

Restaurant de Roef is open van April t/m Oktober. In deze periode verschillen de openingstijden. Houdt de website dus goed in de gaten voor de actuele openingstijden. In de maanden Juni t/m September zijn wij elke dag open, behalve op maandag. In de winter zijn wij gesloten. U kunt dan nog wel gebruik maken van onze catering of walking diner service.

Hugo Zentveld ”chef de Roef”

Ik ben enthousiast geraakt met de horeca, middels mijn oom in Amerika die daar eigenaar was van een restaurant. Vanaf dat moment ben ik in aanraking gekomen met het koken. Niet lang daarna heb ik al mijn kook diploma’s behaald en ben ik aan de slag gegaan in de keuken. Op mijn laatste werkplek heb ik een top chef ontmoet waar we samen kook workshop’s hebben gegeven, zoals: Huisdiners, specialdiners en diner events. Ook heb ik voor het Koninklijk Huis gekookt. Een eigen restaurant beginnen was iets wat ik van jongs af aan wilde realiseren. Samen met mijn vrouw Irma runnen wij café restaurant de Roef.

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..