De Oude Keuken

De Oude Keuken

Sinds 2007 exploiteert stichting De Oude Keuken succesvol een sfeervol restaurant op het terrein van GGZ Dijk en Duin, Castricum. Dit wordt onder andere gerund door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt; leerling medewerkers.

Onze visie

Mensen aanspreken op hun mogelijkheden vergroot het gevoel van verantwoordelijkheid, eigenwaarde en autonomie. Dit draagt bij aan het gevoel van “nodig zijn” en beïnvloedt positief de omgeving. Dit geldt voor medewerkers, voor ons, voor iedereen.

Wie zijn wij

DOK wordt gerund door de oprichter en directeur Brigitte van Campen en een team van vaste professionals (met achtergronden vanuit horeca en zorg). Medio 2016 zijn er 42 mensen verbonden aan DOK:  22 leerling-medewerkers, 7 professionals, 5 vrijwilligers, 2 oproepkrachten, 1 coördinator leren en werken, 1 directeur en 4 bestuursleden.

Doelstellingen DOK

  • Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring laten opdoen en zo doorstroom naar een beroepsgerichte opleiding of een reguliere baan stimuleren.
  • Contacten bevorderen tussen buurtbewoners en bewoners van Dijk en Duin.
  • Professioneel, sfeervol ambachtelijk biologisch horeca bedrijf en culturele trekpleister

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..