Cultureel Poppodium De Bakkerij

Welkom bij Cultureel Poppodium De Bakkerij

Over Cultureel Poppodium De Bakkerij

Het Uit Je Bak Festival is het visitekaartje van Cultureel poppodium De Bakkerij in Castricum. Maar we doen meer! Veel meer! En willen nog veel meer doen! We hebben een eigen pand, met een fantastische gloednieuwe zaal en een gezellig café! Om hier nog meer van te maken is er structureel geld nodig. We programmeren veelal bijzondere ‘niche’- activiteiten. Zoals bands die net beginnen, we hebben Zomaar een Zondagmiddag, singer-songwriters en het Breicafé als verschillende activiteiten.

Dat vinden we belangrijk voor Castricum, zowel het dorp als de gemeente, en we hebben zelfs een regionale rol. Via alle mogelijk partijen moeten we daarvoor geld genereren. De beheerder van het pand, Stichting Meergranen, zorgt ervoor dat we onze activiteiten in dit pand kunnen voortzetten! We hopen van harte dat via deze actie er een geldstroom ontstaat zodat we kunnen uitbreiden en nog meer kunnen doen!

 

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..