Cultureel Centrum Geesterhage

Welkom bij Cultureel Centrum Geesterhage

Over Cultureel Centrum Geesterhage

In cultureel centrum Geesterhage vindt u alle sociaal culturele activiteiten van Castricum onder één dak met daarin ook een splinternieuw theater Koningsduyn. Geesterhage is hét multifunctionele centrum van Castricum. U vindt hierover meer informatie op onze website Geesterhage. Bekijk op onze website ook het overzicht van alle instellingen en verenigingen die gevestigd zijn in Geesterhage. Lees een korte omschrijving van de services die ze bieden of de activiteiten die ze organiseren of kijk hier voor Kunst & Cultuur in Castricum.

Zaal verhuur

Naast de bibliotheek en Toonbeeld (muziekschool & beeldend kunst) biedt dit multifunctioneel centrum veel mogelijkheden voor verhuur van diverse ruimtes. Voor bijvoorbeeld verenigings-activiteiten en bedrijfsruimtes of voor cursussen en presentaties & symposia. Wilt u vergaderingen of recepties houden, dan bieden wij u een uitstekende gelegenheid. Al onze ruimtes en zalen zijn te huur per dagdeel of per uur. Wij hanteren hierbij zowel een maatschappelijk als een commercieel tarief.

De dagdelen

Ochtend 8.30 – 12.30 uur. Middag van 13.00 – 17.00 uur. Avond 19.00 – 23.00 uur. U kunt ook diverse apparatuur huren zoals lichte, geluid en beamers. Kom gerust eens langs of maak een afspraak voor het bespreken van de mogelijkheden. U bent van harte welkom.

 

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..