Corso Bioscoop Castricum

Corso bioscoop Castricum

Beleef het ultieme gevoel van film kijken in de altijd gezellige Corso bioscoop Castricum. Sinds 1937 vertoont de Corso bioscoop, toen nog onder de naam Corso Theater, nieuwe films op het grote doek. Corso bioscoop beschikt in alle zalen over de nieuwste digitale projectietechniek (Christie projectoren voor een perfect beeld), DepthQ® Precision 3D Technologie en perfect geluid (Dolby of DTS). Bezoek onze foyer en geniet voordat de film begint of in de pauze van een kopje koffie of een drankje.

Specials en Arthouse films

De Corso bioscoop vertoont naast de “gewone” films ook diverse arthouse en speciale films. Deze worden met zorg uitgekozen uit het huidige aanbod.

Bereikbaarheid/Ligging 

Er is een ruime gratis parkeergelegenheid rondom de Corso bioscoop. U kunt voor of na uw bezoek aan de film kiezen uit diverse restaurants en cafe’s op loopafstand van de Corso bioscoop.

Tarieven

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..