Camping Het Zonnige Veld

Op zoek naar rust en ruimte? Beleef het bij Camping Het Zonnige Veld in Bakkum!

De Camping Het Zonnige Veld is gelegen in Bakkum-Noord tussen Castricum en Egmond. Het ligt aan de rand van het Noord-Hollands Duinreservaat en midden tussen de heerlijk geurende en kleurrijke bollenvelden. Tevens ligt het strand op zeer korte afstand.

Op 100 meter afstand van onze camping bevindt zich de ingang van het duinreservaat waar u urenlang kunt wandelen, fietsen of mountainbiken. Tijdens uw verblijf stellen wij toegangskaarten voor dit duinreservaat beschikbaar.

Wij bieden u faciliteiten als goed en schoon sanitair evenals een verzorgingsruimte voor de allerkleinsten. Verder is er een wasmachine en draadloos internet. Op de ruime plaats, welke voorzien is van een royaal tegelplateau, kunt u gebruik maken van 6 A stroomvoorziening alsmede stromend water en afvoer. Tevens kunt u gebruik maken van een overdekte fietsenstalling, deze is uiteraard voorzien van elektra voor het opladen van uw fiets.

Voor de kleine kampeerders hebben we een leuk speelveldje en een klein dierentuintje. Honden zijn, mits aangelijnd, welkom op ons terrein.

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim nu!

Claim deze vermelding

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..