Camping De Polle

De Camping De Polle

Mini Camping De Polle is rust en ruimte! De ultieme vrijheid!

De Polle is gelegen in Bakkum Noord, dit hoort bij gemeente Castricum maar is met de voorzieningen gericht op Egmond Binnen (gemeente Bergen). Egmond Binnen bevindt zich op 1 km afstand, het is het oudste van de 3 Egmonden.

In de omgeving kunt u heerlijk fietsen, wandelen en natuurlijk naar het strand. Onze camping ligt op 2.5 km van het uitgestrekte PWN duingebied, 5.5 km van het strand en 8 km van de mooie stad Alkmaar.

Er zijn 30 ruime staanplaatsen van gemiddeld 100m2, allen voorzien van stroom (6A). Voor iedere 2 staanplaatsen is er 1 waterpunt. De camping heeft een modern en ruim sanitair gebouw en is voorzien van gratis Wifi. Er is een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor de elektrische fiets. Van deze voorzieningen kunt u zonder extra kosten gebruik maken. We hebben een autovrij kampeerveld en ruime parkeergelegenheid.

Het sanitair, met vrij gebruik van warm water, bestaat uit:

4 douches met wastafel en spiegel
4 toiletten
1 urinoir
4 afwasplaatsen
3 open was / tandenpoets gelegenheden
1 chemisch toilet stortplaats
1 centrifuge

Onze boerderij biedt u de mogelijkheid om uw eigen paard mee te nemen. Mocht u hier gebruik van willen maken, neemt u dan vroegtijdig contact met ons op. Vanaf de camping is het een kwartier stappen tot het duin, waar u een uitgebreid netwerk aan ruiterpaden vindt. Met een half uur paardrijden bent u op het strand.

Kampeertarieven

Neem gerust een kijkje op onze website voor alle kampeertarieven bij Camping De Polle.

Wij zijn trots op ons bedrijf en willen dat graag met onze gasten delen.
Wilt u een bezoekje brengen aan onze boerderij, dan kan dat in overleg.

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..