Camping De Nesse

Welkom bij Camping De Nesse

Over mini camping de Nesse

Camping De Nesse ligt in Noord-Holland en heeft 23 kampeerplaatsen en 3 huisjes te huur. Gelegen tussen Castricum en Alkmaar en slechts 4 kilometer van het Noord-Hollands Duinreservaat en Bakkum, ligt de Nesse. Lekker fietsen door de duinen, de pontjesroute, of in het voorjaar langs bollenvelden. Noord-Holland is veelzijdig; de fietsroutes, het strand van Castricum aan Zee, een dagje Haarlem, Bergen of Alkmaar.

Wij willen ons onderscheiden in kwaliteit en dat wordt door u gewaardeerd. Dat merken wij door de mooie recensies, de gouden zoover award en natuurlijk de mond tot mond reclame, waardoor steeds meer gasten ons weten te vinden. In 2016 is de Nesse verkozen tot Populairste Charme Camping van Nederland, en ook in 2017 hebben wij , als enige camping van Noord Holland, een gouden Zoover Award ontvangen! Daar zijn wij enorm trots op.

Laat u verrassen door onze camping en dit stukje Noord-Holland. Heel graag tot ziens op onze minicamping!

Claim deze vermelding

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..