Camping De Nesse

Welkom bij Camping De Nesse

Over de Nesse

Camping De Nesse ligt in Limmen Noord-Holland en heeft 23 kampeerplaatsen en 3 huisjes te huur. Gelegen tussen Castricum en Alkmaar en slechts 4 kilometer van het Noord-Hollands Duinreservaat en Bakkum. Lekker fietsen door de duinen, de pontjesroute, of in het voorjaar langs bollenvelden. Noord-Holland is veelzijdig; de fietsroutes, het strand van Castricum aan Zee, een dagje Haarlem, Bergen of Alkmaar.

Kamperen of iets huren?

Op onze minicamping genieten in de zon op één van onze  23 ruime kampeerplaatsen, die allemaal voorzien zijn van handig tegelplateau, zodat de spullen netjes blijven en het schoonmaken ook zo gebeurd is. Liever iets huren? Ook dat kan, bijvoorbeeld in een van de twee luxe hooiberghuisjes. Gezellig op het veld tussen de andere campinggasten, zodat u volop kunt genieten van het campingleven! De camping is geopend van 19 april tot 23 september 2019.

Wij willen ons onderscheiden in kwaliteit en dat wordt door u gewaardeerd. Dat merken wij door de mooie recensies, de gouden zoover award en natuurlijk de mond tot mond reclame, waardoor steeds meer gasten ons weten te vinden. In 2016 is De Nesse verkozen tot Populairste Charme Camping van Nederland. En ook in 2017 hebben wij , als enige camping van Noord-Holland, een gouden Zoover Award ontvangen! Daar zijn wij enorm trots op.

Kijk voor meer informatie op onze website De Nesse.

Laat u verrassen door onze camping en dit stukje Noord-Holland. Heel graag tot ziens op onze minicamping!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..