Brouwerij Dampegheest

Brouwerij Dampegheest

Welkom bij Brouwerij Dampegheest

Bij Brouwerij Dampegheest in het Noord-Hollandse Limmen brouwen we ‘skoftig’ lekkere speciaalbieren, naar smaak van de brouwerbroers Kees en Rinus Koot. Ambachtelijk gebrouwen en toegankelijke bieren, vol van smaak en aroma. Voor de beginnende en de gevorderde bierliefhebber. Bier om rustig te ervaren en van te genieten.

Familiebedrijf

Ooit als hobby begonnen, maar inmiddels uitgegroeid tot een gezellig familiebedrijf met de onmisbare hulp van enthousiaste lokale vrijwilligers, die hun kennis en kunde graag inzetten voor de brouwerij en de bieren.

Rondleiding & proeflokaal

Wij laten je graag kennismaken met de brouwerij en bieren van Dampegheest:

Kijkje in de keuken nemen? De brouwers geven met alle plezier een rondleiding in de brouwerij en laten je trots zien hoe onze bieren worden gebrouwen.
Gezellig genieten? Kom naar ons proeflokaal in Limmen om de Dampegheest bieren te proeven met de brouwers achter de tap.

Onze bieren

Het klink misschien gek, maar in onze bieren proef je vooral bier… Verwacht bij ons geen bittere hopbommen maar juist bieren met een ronde smaak waarbij de mout- en hoparoma’s mooi naar voren komen met hier en daar een accent van bitterhop. Bieren die in balans zijn maar elk met hun eigen karakter. Bier dat door velen wordt gewaardeerd.

Dampegheest bier kan altijd…

We brouwen bij Dampegheest 9 verschillende bieren die samen een breed smaakpallet vormen. Van lichtblond bier voor even tussendoor tot zwaardonker bier om eens goed met je vrienden voor te gaan zitten. Bier voor bij een vlees- of visgerecht of een bier voor de echte lente-, herfst-, zomer- en winterdagen. Zoals gezegd: “Een Dampegheest bier kan altijd!”

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..