Boerencamping De Kei

Welkom bij Boerencamping De Kei

Bij Boerencamping De Kei hebben wij de beschikking over 25 kampeerplaatsen, standaard voorzien van 6 ampère stroom. Ook is het op alle plaatsen mogelijk om (tegen meerprijs) 10 ampère te krijgen. Wifi is op de camping te ontvangen.

De camping is gelegen aan de rand van Castricum, op zo’n 1,5 km van het overdekte winkelcentrum (met winkels zoals o.a. Kruidvat, Hema, Blokker en Albert Heijn) en iets verderop een Aldi. Alle winkels zijn goed per auto/fiets te bereiken.

Voor de kleinsten is er op de camping een zandbak met daarbij een schommel en glijbaan. Maar natuurlijk hebben we ook enkele traptrekkers. Voor de oudere kinderen is er een grote trampoline (doorsnee 4.30 meter), ook zijn er 5 mammoet skelters. Dit alles is vrij te gebruiken.

Verder is er een wasruimte met douches, wastafels en toiletten. Tevens is er een wasmachine beschikbaar, zodat u (tegen betaling) tijdens uw vakantie de was ook bij kunt houden. Er is ook een centrifuge voor u, deze kunt u kosteloos gebruiken.

Zaterdagavond hebben we vaak de houtkachel aan, zodat u nog lekker lang buiten kunt zitten. Gezellig samen rond het vuur, met een borreltje erbij. Wat wil een mens nog meer??

Mocht het een keer regenen dan kunt u in onze kantine even gezellig bijkletsen met de andere campinggasten. Ook staat er in de kantine een computer die te gebruiken is door de campinggasten en op de camping zelf is draadloos internet (gratis) beschikbaar.

Van april – mei staan de bollenvelden hier prachtig in bloei. Een genot om er langs te fietsen.
Kalfjes worden gedurende het hele jaar geboren, maar de meeste toch wel in juli, augustus en september. Ook zijn we in deze periode druk bezig met de verwerking van de bloembollen: rooien, trillen, pellen, sorteren en tellen.
Natuurlijk moeten de koeien ook twee keer per dag gemolken worden en de kalfjes gevoerd.
Dit zijn klussen, die kinderen en ouders meestal erg leuk vinden om te zien en om te doen.

De camping is tevens een goede uitvalsbasis voor heerlijke fietstochten door polder en duingebied. Wij beschikken dan ook over een oplaadpunt voor uw elektrische fiets.

U zult zich zeker niet vervelen bij ons op het boerenbedrijf met prachtige omgeving!

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..