Biodanza in Bakkum

LocationCastricum
Status Closed nowOpens at 19:45 tomorrow
Biodanza in Bakkum

Biodanza in Bakkum

Over Biodanza

De Biodanza workshops worden wekelijks gehouden door Petra Boverhoff en Carolien Bekedam van Eck op donderdagavond. Iedereen kan meedoen, je hoeft geen speciale danservaring te hebben. Ook voor wie een minimum inkomen heeft, laat je daardoor niet weerhouden! Ben je op zoek naar meer ontspanning en verbinding in je leven? Hou je van muziek en dansen? Meld je dan nu aan.

Hoe werkt het

Biodanza is een vorm van dansexpressie ter bevordering van gezondheid en welzijn. Biodanza richt zich op het versterken van de vitaliteit, d.m.v. muziek, dans en het contact met elkaar. In juist dat laatste zijn wij uniek t.o.v. veel andere bewegingsvormen. We dansen op verschillende soorten muziek van de Beatles tot klassiek, Afrikaans tot Zuid-Amerikaans, met elkaar of alleen. Je hoeft geen pasjes te leren, je danst van uit je eigen beweging en impuls.
Gun jezelf ook zo’n wekelijks opknapbeurtje!

Tijdstip: van 19.45 uur – 21.15 uur, inloop vanaf 19.30 uur
Locatie: Koning Willemstraat 1, Castricum
(Supreme College)
Vrij parkeren in omliggende straten
Prijzen: 10-rittenkaart € 140,- / losse les € 16
Minimum inkomen: losse les € 10

Aanmelden: Carolien T. 06-19529463, Petra T. 06-30193057
Voor meer info zie bezoek de website van Biodanza in Bakkum

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..