Bed en Breakfast De Woude

Over Bed en Breakfast De Woude

Bed en Breakfast De Woude ligt op het mooie rustgevende eiland De Woude. Te midden van Amsterdam, Zaandam en Alkmaar bevindt zich een uniek stukje Nederland: het eiland De Woude. Door de ligging in het Alkmaardermeer is het eiland volledig omringd met water en dus alleen te bereiken met een pont. Wanneer je de pont verlaat en het eiland op loopt, maak je kennis met het eilandgevoel.

Even weg zijn van de dagelijkse drukte en niets moet, alles mag. 

In het begin van het dorp staat ons voorhuisje dat wij verhuren als Bed en Breakfast. Het huisje is ingericht in originele jaren- 50 stijl. Het huisje is van alle gemakken voorzien en beschikt over een mooi terras. Hier kun je overdag en ‘s avonds heerlijk vertoeven met een goed boek of een lekkere borrel, net wat je wilt. Op mooie zomeravonden is het ook mogelijk om buiten de barbecue aan te steken.

Naast het voorhuisje kun je bij ons ook romantisch overnachten in een tweepersoons huifkar, ideaal voor de echte buitenmens. Deze ervaring heeft veel weg van het bekende kamperen, maar dan net weer even anders. Stel je eens voor, samen op de bok met een wijntje in de hand, je sluit je ogen en met een beetje fantasie hoor je misschien wel wat hoefgetrappel….

Ook is het mogelijk om uw eigen boot mee te nemen. Ideaal voor vissers of voor gezinnen die graag op het Alkmaardermeer willen dobberen en zwemmen.
Op 800 meter afstand is een boothelling, en er is altijd wel plek bij één van de plaatselijke jachthavens om uw boot te stallen

Vanaf 2017 organiseren wij gezellige vaartochten door ons prachtige waterrijke gebied.
Bekijk de omgeving eens vanuit een boot met een lekkere kop koffie, of een drankje en hapje.
We varen op uw verzoek naar de Zaanse Schans, een rondje rond het eiland De Woude, De Rijp of naar Alkmaar.

Informeer naar de mogelijkheden.

 

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..