Bakkumse Streekmarkt

Deze zomer kunt u elke woensdag op het pleintje voor restaurant Apicius de Bakkumse Streekmarkt bezoeken. De hele zomer lang bent u wekelijks van harte welkom. Op de streekmarkt kunt u terecht voor verse, eerlijke, pure producten en heerlijke specialiteiten uit eigen streek. U kunt hier ook terecht voor mooie woonaccessoires en prachtige bloemen. De Streekmarkt is een initiatief van een aantal lokale ondernemers die verse, eerlijke maar vooral heerlijke producten verkopen. De Streekmarkt is elke woensdag te bezoeken van 11.00 – 16.00 uur. De laatste markt heeft onlangs plaats gevonden. Maar in 2019 zijn we in de zomermaanden weer met veel mooie en gezellige kramen te vinden. U bent dan weer van harte welkom.

Wat vindt u zoal op de Streekmarkt:

  • Groente en fruit van De Duintuin
  • Brood, koek en taart van Bak’m
  • Biologisch vlees en vleeswaren van Uw Groene Slager
  • Kaas van Kaashandel van Bemmel
  • Bloemen, planten en decoraties van Duinbloem
  • Woonaccessoires, cadeautjes en meer van Chez Iris

De Bakkumse Streekmarkt vers, eerlijk en heerlijk!

Word lid van de Castricum.info groep

Kijk op de evenementenkalender en zet het in uw agenda. Elke woensdag van 11.00 – 16.00 uur aan de Van der Mijleweg – Van Oldenbarneveldweg in Bakkum (Noord-Holland).

DOWNLOAD HIER DE CASTRICUM APP

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim nu!

Claim deze vermelding

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..