Bakkumse Streekmarkt 2023

Deze zomer kunt u elke woensdag op het pleintje voor restaurant Apicius de Bakkumse Streekmarkt bezoeken. De hele zomer lang bent u wekelijks van harte welkom. Op de streekmarkt kunt u terecht voor verse, eerlijke, pure producten en heerlijke specialiteiten uit eigen streek. U kunt hier ook terecht voor mooie woonaccessoires en prachtige bloemen. De Streekmarkt is een initiatief van een aantal lokale ondernemers die verse, eerlijke maar vooral heerlijke producten verkopen. De Streekmarkt is elke woensdag te bezoeken van 10.30 – 15.30 uur. De eerste markt van 2023 vindt plaats op woensdag 3 mei 2023. In de zomermaanden kunt u weer volop genieten van veel mooie en gezellige marktkramen. U bent van harte welkom.

Wat vindt u zoal op de Streekmarkt:

  • Groente en fruit van De Duintuin
  • Brood, koek en taart van Bak’m
  • Biologisch vlees en vleeswaren van Uw Groene Slager
  • Kaas van Kaashandel van Bemmel
  • Bloemen, planten en decoraties van Duinbloem
  • Woonaccessoires, cadeautjes en meer van Chez Iris

De Bakkumse Streekmarkt, vers, eerlijk en heerlijk!

Word lid van de Castricum.info Facebook groep

Kijk op de evenementenkalender en zet het in uw agenda. Elke woensdag van 11.00 – 16.00 uur aan de Van der Mijleweg – Van Oldenbarneveldweg in Bakkum (Noord-Holland).

 

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..