Apotheek Geesterduin

LocationCastricum
Status Closed nowOpens at 08:30 tomorrow
Apotheek Geesterduin

Welkom bij Apotheek Geesterduin in Castricum

Over Apotheek Geesterduin

In onze Service Apotheek Geesterduin werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholing zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Medicijnen en recepten

Wilt u meer lezen over alle medicijnen of wilt u een herhaalrecept aan ons doorgeven? Kijk dan hier bij Medicijnen of bij herhaalrecept.

Bezorgservice

Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

Gratis inloopspreekuur

U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke eerste maandag van de maand van 9.15 tot 9.45 uur.
U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

Medicatiebeoordeling

Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..