Apotheek Geesterduin

Apotheek Geesterduin Castricum

Over Apotheek Geesterduin

In onze Service Apotheek Geesterduin werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt. Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholing zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Medicijnen en Recepten

Wilt u meer lezen over alle medicijnen of wilt u een herhaalrecept aan ons doorgeven? Kijk dan hier bij Medicijnen of bij Herhaalrecept.

Bezorgservice

Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

Gratis Inloopspreekuur

U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke eerste maandag van de maand van 9.15 tot 9.45 uur. U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek. Kijk voor meer informatie op onze website Apotheek Geesterduin.

Medicatiebeoordeling

Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op en vraag of u daarvoor in aanmerking komt.

Bekijk ook:

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..