Evenementen in Castricum

  1. Home
  2. Evenementen in Castricum
Filter

Evenementenkalender

Zomer of winter, het hele jaar door zijn er gezellige evenementen in Castricum, Bakkum, Limmen, Akersloot en De Woude. Beleef een onvergetelijke dag in één van de gezellige dorpen van de gemeente Castricum. Bekijk hieronder de evenementen in Castricum en omgeving.

May
6
Sun
Competitie wedstrijd
May 6 @ 09:00 – 12:00

Zondagochtend competitiewedstrijd
Aanvang 9.00u einde 12.00u

 

Competitiewedstrijden gaan altijd door, ongeacht de weersomstandigheden. Het is aan de visser zelf of hij het wel of niet verantwoord vindt om te gaan vissen. Alle wedstrijden beginnen om 09:00 uur. Als om wat voor reden dan ook voor een ander tijdstip wordt gekozen, wordt dit tijdig medegedeeld en zal het bij de betreffende competitiewedstrijd terug te vinden zijn. Een competitiewedstrijd duurt drie uur. Na afloop van een competitiewedstrijd wordt de balans opgemaakt van al hetgeen is gevangen tijdens die competitiewedstrijd.
In de met geblokte vlaggen gemarkeerde vakken voor onze bootvakken S@S  en voor de reddingsbrigade ,mag  uit veiligheids-overwegingen niet gevist worden.
 Elke vis vanaf 10 centimeter telt, en we doen niet aan puntenaftrek voor bepaalde vissoorten.
De prijswinnaars van die wedstrijd worden daarna gepast in het zonnetje gezet. Dit alles vindt plaats in het clubgebouw op Sportpark  Wouterland. Gastvissers zijn van harte welkom, mits men dit  wel even meldt bij de wedstrijdcommissie. Contact opnemen met de wedstrijdcommissie kan via het contactformulier van de wedstrijdcommissie. Dit vind je onder het menu-item Contact.

Locatie : Strand van Castricum aan Zee
Contact : Wedstrijdcommissie

May
20
Sun
Competitie wedstrijd
May 20 @ 09:00 – 12:00

Zondagochtend competitiewedstrijd
Aanvang 9.00u einde 12.00u

 

Competitiewedstrijden gaan altijd door, ongeacht de weersomstandigheden. Het is aan de visser zelf of hij het wel of niet verantwoord vindt om te gaan vissen. Alle wedstrijden beginnen om 09:00 uur. Als om wat voor reden dan ook voor een ander tijdstip wordt gekozen, wordt dit tijdig medegedeeld en zal het bij de betreffende competitiewedstrijd terug te vinden zijn. Een competitiewedstrijd duurt drie uur. Na afloop van een competitiewedstrijd wordt de balans opgemaakt van al hetgeen is gevangen tijdens die competitiewedstrijd. De prijswinnaars van die wedstrijd worden daarna gepast in het zonnetje gezet. Dit alles vindt plaats in het clubgebouw op Sportpark  Wouterland. Gastvissers zijn van harte welkom, mits men dit  wel even meldt bij de wedstrijdcommissie. Contact opnemen met de wedstrijdcommissie kan via het contactformulier van de wedstrijdcommissie. Dit vind je onder het menu-item Contact.

Locatie : Strand van Castricum aan Zee
Contact : Wedstrijdcommissie

Jun
23
Sat
TIOS 60-jarig jubileum @ Sporthal de Enterij
Jun 23 @ 19:00 – 23:45

TIOS 60-jarig jubileum

Tios viert zijn 60 jarig jubileum in sporthal de Enterij in Limmen

 

Jun
24
Sun
Cross Triathlon Akersloot @ Recreatieterrein De Hoorne aan hetAlkmaardermeer
Jun 24 @ 10:00 – 14:00

Cross Triathlon Akersloot

Ook deze editie wordt weer een 1/8 cross triathlon voor individuele deelnemers en trioteams. Zwemmen in het Alkmaardermeer, een prachtig MTB-parkoers door de weilanden van Akersloot, dwars door veestallen en over noodbruggen. Het hardloopparkoers zal weer langs en door de historische polders gaan. Kortom mis het niet en noteer alvast deze datum in je agenda.

Jun
30
Sat
Bakkum Beach Volleybal toernooi @ Strand Castricum t.h.v. Deining
Jun 30 @ 10:00 – Jul 1 @ 18:00

Bakkum Beach Volleybal toernooi

Op 30 juni en 1 juli 2018 wordt het 27e Bakkum Beach volleybaltoernooi georganiseerd. Dit zal
wederom plaatsvinden op het strand van Castricum aan Zee.

Onze gastheer: Strandpaviljoen Deining.