Download nu de Castricum app

Castricum.info heeft onlangs de gratis Castricum App gelanceerd. De App is beschikbaar voor zowel mobiele telefoons als voor tablets. U kunt de iOS versie downloaden in de iTune store en de Android versie in de Playstore van Google.

De Castricum.info App

De Castricum App is er voor iedereen die graag op een leuke manier zijn vrije tijd in de gemeente Castricum wilt doorbrengen. Of u er nu woont of dat u graag als toerist er wilt verblijven er zijn tal van leuke tips en ideeën op de app te bekijken.

De Castricum info App bevat een schat aan informatie over de gehele gemeente Castricum in Noord-Holland en biedt u op een overzichtelijke wijze de meest leuke, belangrijke en verrassende vrijetijdsinformatie op plaats niveau. Zo heeft u dus altijd en overal de meest uitgebreide informatie over de gemeente Castricum op zak. De gemeente Castricum bestaat uit de dorpen: Castricum, Bakkum, Akersloot, Limmen en De Woude.

De Castricum App is zeer omvangrijk en bevat vrijwel alle informatie over de gehele gemeente Castricum. Of het nu gaat om evenementen, bezienswaardigheden, activiteiten, restaurants, winkelen of uitgaan; De Castricum info App toont u de mogelijkheden die de gemeente Castricum u te bieden heeft.

DOWNLOAD HIER DE CASTRICUM APP

Word lid van de Castricum.info Facebook groep

Leave your comment