Castricum Aan Zee

Castricum Aan Zee is één van de bekendste badplaatsen van Noord-Holland. Het wordt in de volksmond ook wel Bakkum Aan Zee genoemd. Vooral in de regio Amsterdam praat men over Bakkum Aan Zee vanwege de dichtbij gelegen Kennemerduin Camping Bakkum. Wat Castricum Aan Zee juist nog zo uniek maakt is de mooie natuur en de prachtige omgeving. Men komt graag van ver een dagje naar het Castricumse strand vanwege de ideale ligging en de rust die het uitstraalt. Dit prachtige strand in Noord-Holland is zeer goed bereikbaar vanuit alle windstreken. Het strand heeft een zeer goede parkeergelegenheid met maar liefst ruim 1.700 parkeerplaatsen. Plan uw route naar parkeerterrein PaanZEE.

Strandpaviljoens en Zomerhuisjes

Bij Castricum Aan Zee vindt u een aantal leuke en gezellige strandpaviljoens die 365 dagen per jaar toegankelijk zijn. Ook worden hier regelmatig feestjes en partijtjes georganiseerd. Voor een goede indruk kunt u de webcams raadplegen om een kijkje te nemen op het strand van Castricum. Wilt u graag een mooi strandhuisje huren dan is dat mogelijk. Een groot aantal huisjes zijn van particulieren die het hebben gekocht. Maar een aantal daarvan is in de zomermaanden te huur. U kunt daar meer over vinden op Strandhuisjes Castricum Aan Zee Huren of Kopen.

DOWNLOAD HIER DE CASTRICUM INFO APP

Castricum Aan Zee

Overnachten in Castricum Aan Zee:

Er zij veel mooie luxe hotels en gezellige campings te vinden in de gemeente Castricum waar u kunt overnachten. Ook zijn er knusse Bed & Breakfasts en prachtige accommodaties te vinden. Komt u voor uw rust, dan heeft u de keuze uit overnachten in het prachtige Noord-Hollands Duinreservaat of aan de rand van Castricum. Wilt u de gezelligheid opzoeken, dan kunt u ervoor kiezen om te overnachten in het centrum van Castricum. Er zijn diverse locaties beschikbaar.

Wat te doen in Castricum Aan Zee

In de gemeente Castricum zijn diverse leuke activiteiten die u kunt gaan ondernemen. Voor het gehele gezin of individueel, voor jong en oud, er valt heel veel leuks te beleven. Er zijn tal van prachtige bezienswaardigheden en historische plekken die u niet mag missen. De gemeente Castricum heeft een mooie interessante geschiedenis wat u allemaal kunt bezoeken. Wilt u ‘s avonds gezellig uitgaan of ergens een hapje eten bij één van de gezellige restaurants in Castricum? Er is voor iedereen van alles te vinden.

Voor de echte natuurliefhebbers is Castricum Aan Zee de perfecte locatie en vakantiebestemming. Er zijn tal van mooie fietsroutes en u kunt eindeloos genieten in het Noord-Hollands Duinreservaat. Er zijn veel mooie wandelroutes die u leiden naar de meest adembenemende plekken in de bossen en duinen van Castricum. Even lekker ertussenuit en helemaal niets om je heen, dan kom je pas echt tot rust.

Praktische informatie over Castricum Aan Zee

U kunt hier de meest praktische zaken over Castricum doorlezen. Wilt u meer weten over het strand, bekijk dan hier alle informatie over het strand van Castricum en de getijden (Eb en Vloed). U kunt hier ook de parkeertarieven aan het strand bekijken en waar u kunt parkeren. Check hier het lokale weer of bekijk het strand op afstand via de webcams in Castricum Aan Zee.

Word lid van de Castricum.info Facebook groep