Uit Je Bak Festival Castricum

Wanneer:
29/07/2018 van 12:30 – 22:30
2018-07-29T12:30:00+02:00
2018-07-29T22:30:00+02:00
Waar:
Willem de Rijkepark
Willem de Rijkelaan
1901 Castricum
Nederland
Contact:
Cultureel Poppodium De Bakkerij
Uit Je Bak Festival Castricum @ Willem de Rijkepark | Castricum | Noord-Holland | Nederland

Uit Je Bak Festival Castricum 2018

Ook dit jaar is er weer een Uit Je Bak Festival Castricum. Net als de afgelopen jaren belooft het weer een groot succes te worden. Beleef het op zondag 29 juli van 12:30 tot 22:30 Willem de Rijkepark, 1901 TT  in Castricum.

Wat kunt u oa verwachten: TAPE TOYSTARFISH en TRIANGLE

Daarnaast mogen we weer gebruik maken van de skills van Yetiland waardoor we ook weer een nieuw post-apocalyptisch meermin (M/V) punk logo hebben! De aankleding van Uit Je Bak zal op dit thema ook aangepast worden. Dus laat je verassen op de laatste zondag van juli!

Om te beginnen met Triangle: De driekoppige band is gevormd door drie vrienden die de handen ineen sloegen vanwege hun liefde voor rock en improvisatie. Allemaal zeiden ze hun een punkverleden gedag; op zoek naar een nieuwe sound! Nachtelijke sessies in een bunker werden afgewisseld met optredens op diverse podia in Noord-Holland. Vijf jaar later heeft dit muzikale drietal zijn vorm gevonden: Lyriek en groove.

Als volgende Starfish! Met hun zonnige mix van ska, punk en reggae nemen de vier jongens je direct mee naar het strand. Met hun roots in de IJmond aan de Noord-Hollandse kust is dat ook niet zo gek. Deze guys weten die sfeer om te zetten in een explosieve party!

Last but not least natuurlijk, Tape Toy! De mix van sterke popsongs, harde gitaren, en af en toe een synthesizer maakt dat je even meegenomen wordt naar je favoriete schoolfeest. En door lyrics over schildpadden en suïcidale duiven, heb je achteraf ook nog wat om over na te denken.

Over Uit Je Bak Festival

Dit jaar viert Cultureel Poppodium De Bakkerij in Castricum we voor het elfde jaar Uit Je Bak Festival in Castricum. In 2007 was de eerste editie van het festival, toen nog buiten bij het oude pand van De Bakkerij aan het Bakkerspleintje. Het jaar daarop gingen we naar parkeerplaats De Brink. Omdat het pand van De Bakkerij werd gesloopt. De Brink bleek geen perfecte locatie waardoor we in 2009 verhuisden naar onze huidige locatie in het Willem de Rijkepark. De jaren erna werd er steeds een schepje bovenop gedaan waardoor het festival uitgegroeid is naar het drukke, gezellige, zonnige en gevarieerde festival wat het nu is!

Door de jaren heen hebben er veel verschillende artiesten op het Uit Je Bak Festival gestaan. Ook verschenen er steeds meer verschillende programma onderdelen zoals de Silent Disco en het theater programma. Veel van de bands op het Uit Je Bak Festival Castricum staan later ook op grotere festivals zoals Lowlands of Zwarte Cross. Daar hebben onze programmeurs een neus voor waarop we erg trots zijn!

Waar en wanneer

Zondag 29 juli van 12:30 tot 22:30 Willem de Rijkepark, 1901 TT  in Castricum

Lees meer op Cultureel Poppodium De Bakkerij

Geef uw reactie